La prova va mantenir el mateix nombre de participants que en la seva 1a edició


Quim Magan amb un espectacular temps d’1 hora 58 minuts i 17 segons va ser el guanyador de la cursa de 23 km de la 2a edició de la cursa de muntanya ‘Camins al Bac’. El segon classificat va ser ‘Pakito’ Pérez, que va aturar el cronòmetre en 2 hores, 5 minuts i 9 segons, i va completar el podi David Ruano, que va entrar dos minuts després. En categoria femenina la guanyadora va ser Isabel Cabrera, amb un temps de 2 hores 28 minuts i 53 segons, seguida d’Amàlia Fondós (3 minuts i 40 segons) i Marta Segura Parra, que va creuar la lína de meta aturant el cronòmetre en 3 hores 7 minuts i 49 segons.

Isabel Cabrera creuant la línia de meta
Isabel Cabrera creuant la línia de meta

Pel que fa a la cursa de 10 kms, el guanyador en categoria masculina va ser Francesc Marsol (46 minuts i 3 segons) i en categoria femenina Maria Gil (55 minuts i 21 segons). La darrera, la de 5 km, va tenir un guanyador local, Miquel González que va completar el recorregut amb amb 27 minuts i 21 segons.  En categoria femenina la vencedora va ser Sonia Carbonero (29 minuts i 6 segons).

Entre les tres curses hi van participar un total de 260 corredors, amb un augment de la participació femenina. “Estem contents per la participació que ha tingut, la gent arribava contenta, tot i que va fer un dia molt calurós”, va destacar a La Jornada del Vallès una de les organitzadores, Cristina Martínez.

caminsbac1
El cap d’equip d’Inverse Team, Toni De Arriba, va participar a la prova

La pujada al Sot del Bac i a la Trona, i les vistes espectaculars des dels Cingles de Bertí van ser els trams més comentats pels participants, que van destacar el bon ambient, el bon marcatge, la gran predisposició de l’organització i la calor. “El recorregut està molt bé, hi ha molt corriol ràpid, baixades tècniques i també d’altres molt ràpides, però amb la calor va ser molt dura”, va apuntar Oscar Flores, un dels participants de la prova de 23 km. Toni De Arriba, el cap d’Inverse Team, també va destacar les altes temperatures: “Feia una calor insuportable i potser, tenint en compte això, faltava algun avituallament més, però la prova va estar força bé”, va subratllar.

La organització de la prova, el Club Esportiu Senglars Trail Running, va fer una donació de 260 euros, un euro per corredor, al projecte Salut i Cames, una associació que recapta fons per la lluita contra el càncer infantil.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here