24 equips participen a la 3a edició de la Copa VO Bàsquet

0
3096

En només tres edicions s’ha convertit en el torneig de referència de la pretemporada pels primers equips sèniors de la comarca. Hi participen més de 300 jugadors i jugadores dividits en tres categories, dues masculines i una de femenina, i es disputen un total de 50 partits


VO Basquet

Potenciar el bàsquet a la comarca i afavorir la bona relació entre els seus clubs. Aquest és el gran objectiu de la Copa VO Bàsquet, que enguany arriba a la 3a edició amb la participació de 24 equips del Vallès Oriental i més de 300 jugadors i jugadores. Un torneig que ja s’ha convertit en el torneig de referència de la pretemporada pels equips vallesans, que aprofiten la seva participació per preparar la propera temporada.
 
La competició, que va començar dimecres i s’allargarà fins el 18 de setembre, està dividida en tres categories diferents: sènior masculí A, que es disputa a la pista del Plana Lledó de Mollet; sènior masculí B, que té la seu al pavelló Joaquim Rodríguez de Parets i sènior femení, que tindrà lloc al Pavelló de Tagamanent de Canovelles.
 
De moment, ja ha començat la competició de sènior A. Els dos equips més destacats de la competició, CB Granollers i Escola de Sant Gervasi, però, no entraran en joc fins dissabte 10, que és quan comença la fase final del campionat, amb la disputa de la final el diumenge 11. Per altra banda, avui comença a Parets la competició de sènior B, tot i que la darrera jornada d’aquesta fase prèvia no tindrà lloc fins dissabte que ve. La fase final d’aquesta categoria es disputarà diumenge 11.
 
Per últim, el torneig en categoria sènior femení, que es disputa a Canovelles, començarà dissabte 10 i la fase prèvia s’allargarà fins l’endemà i el diumenge 11. Les finals de la categoria tindran lloc el diumenge 18. A banda, a la seu de Mollet, el dissabte 10 a les 16 hores tindrà lloc el concurs de triples i a les 19 hores la final.

quadre VO

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here