El Parquet serà l'escenari de l'exhibició dels gimnastes del club granollerí / CN Granollers

L’esdeveniment tindrà lloc al pavelló municipal El Parquet aquest divendres 22 de juny a les 21:30h


La secció de gimnàstica artística masculina i femenina del CN Granollers, amb uns 160 esportistes, celebra aquest divendres 22 de juny a les 21:30h al pavelló municipal El Parquet, el tradicional Festival de fi de curs que, com cada any, aplega a centenars de familiars i amics que omplen la graderia per veure els gimnastes en acció.

Des dels gimnastes d’escola fins als grups de competició, entre ells els gimnastes del Centre d’Alt Rendiment (CAR) Lluna Casanova, Berta Pujadas i Eduard Méndez, saltaran a la pista del pavelló, convertida en una autèntica sala de gimnàstica amb tots els aparells de la modalitat d’artística (barra d’equilibris, anelles, poltre…). Tots ells oferiran un espectacle ple d’acrobàcies, rítmiques i exercicis en aparells, a cops de llums, colors i la música de Queen, que serà el fil conductor d’aquest Festival i amb el que es vol retre homenatge al que és considerat un dels millors grups musicals de la història.

Les entrades estan a la venda de manera online, a un preu de 8€ (menors de 8 anys, entrada gratuïta): https://festival-gimnastica-cng.eventbrite.es

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here