Xavier Delgado i Jairo Ozoaez, àrbitres assistents de Tercera Divisió; Aleix BlanchÉric MartinAhmed El Bakkali i Pau Martín, àrbitres de Segona Catalana i Jesús MartínezPol RoviraMarc RulduàGerard RiusIván PiñeroAlejandro Martínez i Oriol Duran, àrbitres de Tercera Catalana, van ser els col·legiats de la comarca premiats 


El passat divendres va tenir lloc a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de LLobregat la 7a edició de la Nit de l’Arbitratge Català 2018, una gala en la qual es va retre homenatge a tots els àrbitres de futbol i futbol sala catalans que durant la temporada passada van aconseguir un ascens de categoria.

Un total de 13 col·legiats del Vallès Oriental van ser premiats a la ceremònia: Xavier Delgado i Jairo Ozoaez àrbitres assistents de Tercera Divisió; Aleix BlanchÉric MartinAhmed El Bakkali i Pau Martin, àrbitres de Segona Catalana, i Jesús MartínezPol RoviraMarc RulduàGerard RiusIván PiñeroAlejandro Martínez i Oriol Duran, àrbitres de Tercera Catalana. Tots ells van estar acompanyats per Juan Nuñez, delegat de la FCF al Vallès Oriental i per Nacho Torrella, responsable del Comitè Tècnic d’Àrbitres del Vallès Oriental. Brian València, àrbitre assistent de Segona Divisió A, de la delegació de la comarca, també va assistir a l’acte.

“Aquest reconeixement als àrbitres de la nostra delegació és el reflex de la bona tasca que des de fa uns anys està duent a terme la sots delegació del Vallès Oriental per millorar el nivell dels nostres àrbitres. Si mirem la nostra cantera, estem més que satisfets del que tenim, i així és reflecteix en les moltes valoracions positives que rebem tant de clubs com de la mateixa federació”, destacava a La Jornada del Vallès Nacho Torrella.

Precisament, la setmana passada es va obrir el termini d’inscripcions pel nou curs d’arbitratge. Tota la informació clicant aquí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here