El 31 d'agost s'inaugurarà la nova botiga

Després de prop de dos anys a Sant Celoni, la botiga especialitzada en ‘trail running’ obrirà les seves portes a la Plaça de l’Espolsada de Les Franqueses


Després del tancament de Rios Running Les Franqueses, el passat mes de juliol, a partir del 31 d’agost, Les Franqueses del Vallès podrà tornar a gaudir d’una botiga especialitzada en atletisme i curses de muntanya. Es tracta de Xtrail Montseny que, després de dos anys a Sant Celoni, obrirà les seves portes a la Plaça de l’Espolsada de Les Franqueses, concretament al Carrer Sant Ponç 6.

La botiga, dirigida per David Garcia, de Cànoves i Samalús, seguirà amb la mateixa essència però amb alguns canvis: “A Sant Celoni teníem una visió més enfocada al ‘trail’, ja que crèiem que per la població del Baix Montseny era més important aquesta modalitat, però aquí Les Franqueses introduirem també material d’asfalt i serà 50% ‘trail’ i 50% ‘running'”, assegura Garcia.  Així mateix, la nova tenda franquesina també tindrà material d’escalada, de ‘trekking’ i d’altres modalitats de muntanya.

“Vam voler canviar d’ubicació perquè volíem créixer però també va venir incentivat perquè va tancar la botiga de referència, Rios Running, i vam veure que hi havia una bona oportunitat”, apunta Garcia. A banda de la botiga, Xtrail Montseny també té un equip de ‘trail running’ amb una desena de corredores i corredors que han aconseguit molt bons resultats en diverses competicions a nivell comarcal i català.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here