Xavier Abolafio seguirà 6 anys més a la presidència de l’EC Granollers

0
3961

La candidatura de l’actual president va ser l’única que es va presentar per dirigir l’entitat


Xavier Abolafio va entrar a la presidència de l’EC Granollers el febrer del 2010 i seguirà 6 anys més al capdavant de l’entitat. Així ho va anunciar el club vallesà en un comunicat a través de facebook en el qual explicava que “no s’ha presentat cap més candidatura”. Per altra banda, l’Esport Club Granollers també va confirmar que Antonio Hidalgo seguirà dirigint el primer equip la temporada vinent, encara que pels descensos compensats l’equip acabi baixant a Primera Catalana.

A l’espera dels resultats dels equips catalans que disputaran el ‘play-off’, Prat, Gavà, Europa i Vilafranca -recordem que han d’assolir l’ascens a Segona Divisió B dos d’aquests equips perquè l’Esport Club segueixi a Tercera-, el club ja ha començat els contactes per renovar els jugadors del primer equip.

Un dels grans canvis la propera temporada serà a l’organigrama de les categories inferiors de l’entitat. Si fins a dia d’avui l’Esport Club Granollers gaudia d’un director tècnic, un coordinador de futbol 7 i un de futbol 11, a partir de la temporada vinent el club tindrà un coordinador per cada categoria i un coordinador general que serà Joan Argemí. En el nou organigrama, el coordinador de cada categoria serà l’entrenador de l’equip A de cada una d’elles. Una nova manera de treballar amb el futbol formatiu, que ja ha estat implantada en altres clubs amb uns grans resultats.

organigrama

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here