L’empresari de la construcció portava vuit anys al capdavant de l’entitat. El seu lloc l’ocuparà l’actual vicepresident Juan Castillo


Xavier Abolafio Doncel president de l’Esport Club Granollers ha presentat la seva dimissió després de vuit anys al càrrec. Aquesta temporada, l’empresari ja va comunicar davant assamblea de socis el traspàs en la gestió del club a l’empresa Nama Sports per donar un pas al costat degut a les seves obligacions empresarials. “Sento que és el moment de donar pas a un altre president que pugui donar el 100% per el club. Seguiré a la junta directiva i l’Esport Club Granollers sempre podrà comptar amb mi pel que necessiti. Penso que la meva dimissió arriba en el moment adequat perquè sé que el club està en bones mans”.

Amb Xavier Abolafio com a president, el club va passar a ser una entitat centenària i el primer equip va assolir l’ascens a Tercera Divisió la temporada 2014-2015, categoria que ha sabut mantenir malgrat els alts i baixos. Una dimissió que s’uneix a les ja anunciades a principis de temporada com per exemple la de l’ex vicepresident Jordi Codina, mà dreta de Xavier Abolafio.

El relleu en la presidència l’assumirà provisionalment l’actual vicepresident Juan Castillo a l’espera que ho ratifiquin els socis en assamblea. Amb la marxa de Xavier Abolafio de la junta directiva del club, es tanca definitivament l’etapa anterior per donar pas a l’anunciada l’1 de juny gestionada per l’empresa Nama Sports.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here