La televisió pública del Vallès Oriental oferirà els partits que jugui al Palau d’Esports el sènior femení de l’entitat granollerina, l’únic equip català que competeix a la màxima categoria de l’handbol estatal. La retransmissió anirà a càrrec de Miki Güell, cap d’esports de Vallès Oriental Televisió


El proper dissabte a les 16.30 hores, en el matx que jugaran al Palau d’Esports KH-7 BM Granollers i Aula Cultural, Vallès Oriental Televisió estrenarà les retransmissions en directe, que realitzarà durant tota la temporada dels partits que el conjunt granollerí jugui a casa. Un enfrontament que serà l’estrena de l’equip de Robert Cuesta davant la seva afició en el que és el cinquè any consecutiu que competeix a la màxima divisió estatal.

Uns partits que els espectadors de VOTV podran gaudir gràcies a l’acord entre el BM Granollers i una de les televisions públiques de la comarca: “Per VOTV és molt important aquest acord amb el BM Granollers ja que així donem visibilitat a aquest equip d’elit d’handbol femení i donem promoció a aquest esport de cara al Mundial que se celebrarà a Granollers i altres ciutats, l’any 2021”, destaca Albert Jordana, el director de l’ens públic.

La retransmissió anirà a càrrec de Miki Güell, cap d’esports de Vallès Oriental Televisió: “Per mi és un honor que em permetin narrar l’esport que més m’agrada, amb un dels equips que més conec i amb un dels clubs que formen part de la meva vida i que més estimo. Realment és una oportunitat que vull gaudir al màxim i intentaré transmetre tota la emoció que ens fan sentir les noies del KH-7 BM Granollers”, apunta el periodista granollerí, que posa èmfasi en la importància que la televisió pública de la comarca faci aquesta aposta: “Em sembla que tot el que sigui fer esports en directe dels nostres equips i, a més, una lliga tan potent com és la Liga Iberdrola, és molt encertat, és una gran iniciativa que feia falta i és molt beneficiosa per totes les parts. Estem oferint a l’espectador de la comarca el millor handbol que es pot veure”.

Güell, que porta més de 20 anys seguint el BM Granollers i ha viscut la trajectòria ascendent del sènior femení, primer amb Carlos Viver, després amb José Luis Villanueva i ara amb Robert Cuesta, destaca l’essència del grup: “Són equip jove, il·lusionant i en clara progressió ascendent. He tingut la sort de veure-les anar escalant categories, sense fer soroll. Des que estaven a divisons més baixes aquest grup ja desprenia una màgia, un toc especial, sent una autèntica pinya i amb un esperit d’equip que han sabut conservar”posa en valor el vallesà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here