La família i els amics d’Enric Saurí, mort el passat 8 de juliol en un accident a les 24 Hores de Motociclisme del Circuit de Catalunya, han organitzat una trobada de motos pel proper 7 d’octubre per homenatjar-lo i  ‘mantenir viu el seu esperit’


“Mantenir viu l’esperit de l’Enric”. Aquest va ser el motiu de pes que va empènyer a la família i els amics d’Enric Saurí a preparar una emotiva trobada amb moto per homenatjar-lo.  La sortida, que tindrà lloc el proper 7 d’octubre a les 9 hores, començarà davant de Motos Gaspar -negoci del qual Saurí era propietari juntament amb un altre soci-, a Granollers, i arribarà fins a l’ermita de Sant Grau a Tossa de Mar. Un cop allà, al voltant de les 11,30 hores, els presents encendran espelmes i es deixarà una branca d’olivera en record del jove pilot.

D’aquesta manera, els impulsors reproduiran l’última sortida que Saurí va organitzar als clients de Moto Gaspar el passat mes de juny. De tornada a Granollers, els participants que ho desitgin pararan al restaurant El Trull per dinar ‘una botifarrada’, de la qual el vallesà n’era un gran amant. En aquest sentit, l’Ajuntament de Granollers cedirà un espai als motoristes perquè puguin aparcar a la Plaça Barangé, just davant del restaurant.

“El pròxim 8 d’octubre ja farà tres mesos que vam perdre el nostre estimat amic, el meu estimat espòs, el nostre company de somriures i, per aquest motiu volem que, tots aquells que podeu ens acompanyeu el pròxim 7 d’octubre a l’Ermita de Sant Grau…”. Aquest és el principi del text de l’esdeveniment de facebook que han creat els amics i la família del granollerí en el qual hi ha prop de 70 persones apuntades. Tanmateix, a l’esdeveniment, a banda de les persones inscrites a la xarxa social, hi ha apuntades prop de 220 persones, fet pel qual la sortida tindrà lloc en diferents grups.


Emotiu comiat al pilot granollerí Enric Saurí
El veterans del CE Llerona reten homenatge a Enric Saurí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here