Aprofitant la jornada d’handbol solidari que es va celebrar diumenge al Palau d’Esports de Granollers, l’organització de la mítica prova vallesana va retre homenatge als dos joves granollerins que van perdre la vida el passat mes de setembre en un accident de trànsit


Des de diumenge una placa de la Mitja recorda els jugadors d’handbol Martí Batallé i Xavier Pocurull a l’entrada del Palau d’Esports de Granollers, lloc d’arribada de la mítica prova atlètica vallesana. Aquest és el simbòlic homenatge de l’organització de la cursa als dos joves vallesans que van perdre la vida el passat mes de setembre en agraïment a la seva aportació a la prova com a voluntaris. “Si la Mitja ha arribat on t’ha arribat és gràcies a la complicitat de molts granollerins entre ells les famílies del Martí i del Xavier i els mateixos joves que van fer de voluntaris”, va destacar Toni Cornellas, que va voler agrair tant al BM Granollers com a l’Handbol Canovelles, els dos equips dels joves morts, la implicació amb la Mitja.

Un acte senzill però ple de simbolisme en el qual hi van participar familiars dels dos joves així com Pau Navarro i Òscar Ollé que viatjaven en el mateix cotxe accidentat. “Agraïm molt a la Mitja haver pensat amb ells; com a pares estem molt agraïts que hagin pensat amb ells”, apuntava el pare d’un dels jugadors, Martí Batallé, als micròfons de VOTV. “Crec que és un lloc emblemàtic de la ciutat, havíem jugat tants anys junts aquí al Palau amb el Martí i el Xavi; és un homenatge que agraïm i els recordarem sempre amb molt apreci”, destacava Pau Navarro.

L’homenatge va aplegar diferents personalitats com el president de la Federació Catalana d’Handbol Jaume Fort, els alcaldes de Granollers i Canovelles, Josep Mayoral i Emilio Cordero, i representants de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Així mateix, representants del BM Granollers i l’Handbol Canovelles també hi van ser presents.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here