FOTOS: RICARD AMETLLER i SANDRA BLASCO

o La prova, que va reunir més de 300 participants entre la Ultra, de 84 km, i la Trail, de 37, va viure la seva edició més dura degut a les males condicions meteorològiques. Tot i el mal temps, però, la organització es va tornar a superar, amb més de 100 voluntaris vetllant pel benestar dels corredors

El mal temps va ser el gran protagonista de la prova / RICARD AMETLLER
Marc Puig va ser el vencedor de l’Ultra amb un temps de 9 hores, 54 minuts i 10 segons, i va treure més de 25 minuts al segon classificat, Francesc Martín (10 hores, 21 minuts i 43 segons). Sergi Bañeras va completar el podi masculí entrant dos segons més tard que Martín. 
Marc Puig va vèncer amb molta autoritat a l’Ultra / RICARD AMETLLER
 En categoria femenina la guanyadora va ser Mireia Garcia, que va treure més d’una hora a la segona classificada, creuant la línia de meta amb un temps de 12 hores, 34 minuts i 12 segons. La segona va ser Miriam Moreno (13 hores i 43 minuts) i va completar el podi, Berta Rodríguez, de La Garriga, amb un temps de 14 hores, 13 minuts i 27s segons.

 

Pel que fa al Trail, de 37 km, el vencedor va ser Jordi Gamito amb un temps de 3 hores i 49 minuts. En categoria femenina, Laura Céspedes va pujar a l’esglaó més alt del podi amb un temps de 5 hores i 23 minuts, mentre que a la categoria d’equips, que s’estrenava enguany, els vencedors van ser Aleix Cunillera, Álex Martínez i Esteve Olivé.
Jordi Gamito va ser el vencedor de la Trail / RICARD AMETLLER

“El balanç és molt molt bo, un dia èpic, per una edició èpica, en el qual tots els corredors van viure un Montseny al 100%, amb nomes una incidència, l’helicòpter va retirar un corredor del Turó de l’home.  Boira, pedre, pluja, neu, vent, sol, tots els elements van voler participar a la Ultra Montseny 2017, deixant unes imatges pel record, sens dubte, una cursa que els corredors recordaran”, va destacar el principal organitzador, Melcior Truncal, a La Jornada del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here