Més de 900 esportistes van participar diumenge al matí a la 8a edició de la Marxa de la Dona, una prova que va néixer per commemorar el dia de la dona i, a la vegada, per reivindicar el seu paper en el món de l’esport


INVERSELa cursa, organitzada per la Torreta Bike i amb sortida al Parc de Valldeoriolf de La Torreta, va comptar amb una prova de BTT, amb la opció de fer el recorregut de 9, 15 o 23 km. A banda, com des de fa 2 edicions, les participants també van optar a realitzar una cursa de 10 km o una caminada amb la mateixa distància. “Aquest any la pista del recorregut és més ample, ho hem volgut fer més assequible perquè tothom tingués més facilitats, sobretot per la cursa de BTT. Destacar també que aquest any donarem un premi a la participant més veterana i també a la més jove, en totes les modalitats”, va apuntar Sara Castillo, membre del club organitzador.

Per quart any consecutiu, la guanyadora de la prova de 23 km de BTT va ser Sara Méndez, exmembre del club amfitrió actualment a l’equip Relber Cycling. Per altra banda, la guanyadora de la cursa de 10 km va ser Vanessa Sancho.

Una prova que ha anat creixent al llarg dels anys, batent en aquesta edició el seu propi rècord de participació, superant en més de 100 esportistes l’edició de l’any passat. Enguany, més de 100 voluntaris van de vetllar perquè l’engranatge de la prova tornés a funcionar a la perfecció. Una organització extraordinària que és, sens dubte, la gran culpable de la consolidació i el creixement exponencial de les participants any rere any.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here