La prova, que va tenir lloc a les pistes d’atletisme de Can Duran de Canovelles, va batre el seu propi rècord de participació amb més de 1.200 persones


Rècord absolut de participants a la 5a edició de la Marxa Polseres Candela. Més de 1.200 persones, 200 més que en l’anterior edició, van prendre part a la prova solidària, el passat diumenge, que un any més va tenir la sortida i l’arribada a les Pistes d’Atletisme de Can Duran. “Estem molt contents, cada any funciona millor i té més participació i estem molt satisfets de la resposta i de la solidaritat de la gent”, destacava David Sánchez, l’ideòleg de la marxa.

Just abans de donar el tret de sortida a la prova, Sánchez va voler agrair a tots els participants la seva solidaritat. Com l’any passat, la marxa constava d’un circuit, apte tant per avis com per nens, que transcorria pels voltants de Canovelles amb recorregut de 5 km. Els participants van rebre una Polsera Candela i un entrepà de botifarra per esmorzar.

Una prova solidària, que ha anat creixent any rere any i que, com en cada edició, destinarà la totalitat de la recaptació a la investigació del càncer infantil. La primera edició va tenir 600 participants, la segona 800, la tercera i la quarta ja van passar la xifra dels 1.000 i en aquesta s’ha assolit un rècord absolut de més de 1.200 participants que omple de satisfacció l’organització: “És un acte especial i diferent a altres curses i estem molt satisfets de la gran acollida que té”, assegurava David Sánchez. Una cursa, tal com diu el David, especial i diferent, que ha aconseguit ser una cita ineludible per centenars de persones amb la solidaritat com a bandera.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here