Carlos Cano, Diego Carrillo i Àlex Gil han demostrat una gran connexió en els dos primers partits que han jugat junts. Entre els tres han participat en els darrers 10 gols de l’equip: Gil amb 2 gols i 5 assistències, Carrillo amb 3 gols i 1 assistència i Cano amb 3 gols i 1 assistència


El millor moment de forma d’Àlex Gil ha coincidit amb l’arribada de Diego Carrillo a l’Esport Club Granollers i la major efectivitat de Carlos Cano a la punta atacant. La capacitat de lluita i l’eficàcia golejadora de Cano, la màgia d’Àlex Gil i l’experiència i qualitat de Diego Carrillo conformen un trident potentíssim que han patit a les seves carns els dos darrers equips que han visitat el camp del carrer Girona, Castelldefels i Palamós.

Entre els tres jugadors han participat en els darrers 10 gols de l’equip: Gil amb 2 gols i 5 assistències, Carrillo amb 3 gols i 1 assistència i Cano amb 3 gols i 1 assistència. A La Jornada del Vallès us oferim els gols i un vídeo musical perquè gaudiu del trident màgic de l’EC Granollers que està il·lusionant els aficionats granollerins que després d’haver vist com el seu equip estava a un pas de baixar de categoria, enguany ha fet un pas endavant.

Les cròniques dels dos darrers partits

EC Granollers 4 – Castelldefels 1

EC Granollers 6 – Palamós 2

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here