L’entitat granollerina va presentar els seus 27 equips per la present temporada en un pavelló del carrer Girona ple a vessar per a l’ocasió


Tarda completa de bàsquet la que es va viure diumenge al pavelló del carrer Girona. Un menú que va començar amb el primer plat, la victòria del sènior femení davant el CN Terrassa, va seguir amb la presentació de tots els equips de l’entitat i va acabar amb el triomf del sènior masculí en el derbi vallesà de Copa Catalunya.

Un cop acabat el partit del sènior femení, els 27 equips del CB Granollers, que conformen més de 300 jugadors i jugadores, van anar desfilant en la que va ser la presentació oficial dels conjunts de l’entitat granollerina d’enguany. Equips que van des de l’escola, passant per totes les categories inferiors, sèniors i l’equip de cadira de rodes, que torna després de 12 anys.

Des de fa moltes temporades, el club granollerí aposta fermament per la formació, un compromís amb la pedrera que es veu reflectit en els primers equips sèniors: “És molt significatiu que els dos equips de Copa Catalunya tinguin molts jugadors que porten més de 10 anys al club”, va voler destacar el president de l’entitat, Joan Nadal.

L’acte també va servir, com cada any, perquè l’entitat realitzés un petit homenatge als jugadors i entrenadors que ja porten una dècada defensant els colors del CB Granollers.

No et perdis l’ampli resum de la presentació:

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here