L’entrenador de Llerona ha deixat l’equip de mutu acord amb la junta directiva


Després d’haver entrenat durant prop de 5 mesos el FC Andorra, Marc Castellsagué deixa el club del Principat per voluntat pròpia. Així ho va anunciar ahir en una roda de premsa en la qual va ser molt concís i no va voler explicar els motius de la seva marxa del club: “Ahir vaig decidir rescindir el meu contracte d’entrenador amb el FC Andorra de mutu acord amb la junta directiva. Desitjo els millors èxits a cadascuna de les persones que formen part del club”, va apuntar.

Tot i la insistència dels periodistes presents a l’acte, Castellsagué no va voler explicar els motius reals de la seva marxa del club andorrà, que va anunciar la decisió pel seu compte de twitter: “Marc Castellsagué i Peter Muñoz rescindeixen el contracte que els mantenia vinculats de mutu acord. Des del club els agraïm el temps que han estat amb nosaltres i els desitgem tota la sort en el futur en l’àmbit esportiu i personal”, explicava el tweet.

Una desvinculació que, en cap cas té relació amb els resultats de l’equip. Castellsagué va arribar al FC Andorra a finals de juliol i en tot aquest temps ha dirigit 13 partits amb un balanç de 5 victòries, 5 empats i 3 derrotes. El vallesà deixa l’equip en 10a posició i amb dos partits menys que la resta. “Crec que hem fet una gran feina, estic molt satisfet amb el treball realitzat i pel tracte personal que he rebut per part de tothom”, destaca Castellsagué a La Jornada del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here