Les de Txiqui Carmona van empatar davant el Girona i van completar un bon partit, tot i que els hi va faltar intensitat i efectivitat per acabar de rematar-lo en els moments claus


El matx va començar amb un ritme trepidant i amb un conjunt local portant la iniciativa. Les vallesanes van gaudir de nombroses ocasions de gol, però van ser les gironines les que es van avançar, a 5 minuts del descans, amb un gol de Jana Verdura, aprofitant una pilota morta a l’àrea després d’un contraatac.

Les de Txiqui Carmona van seguir lluitant i a un minut del descans van tenir el premi a la insistència. Gemma Cristòfol va recuperar una bola al mig del camp i Judit Milla va assistir a Marta Borràs que amb un xut des de fora l’àrea va posar les taules al marcador.

A la represa, les vallesanes van baixar la intensitat, tot i que van disposar d’una pena màxima que Clàudia Argemí va enviar al pal. Les gironines també van gaudir d’una ocasió a pilota aturada, però Laura Viella va fallar la falta directa. Els darrers 10 minuts els dos conjunts van gaudir d’ocasions de gol i el Bigues va poder posar-se per davant a 2 minuts del final, però Laura Carrillo va fallar una falta directe.

La pròxima les vallesanes s’enfrontaran al Mataró a la capital del Maresme en la primera ocasió de les de Txiqui Carmona de segellar matematicament la permanencia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here