(VÍDEO) L’EC Granollers ret un petit homenatge a Carles Gil

0
5421

El club va voler agrair la tasca del vallesà en la difusió de l’esport granollerí durant 15 anys, així com la seva trajectòria a l’entitat en totes les categories inferiors, des de benjamí fins al segon any de juvenil, amb un petit homenatge abans del partit davant el Cerdanyola


J.C /Foto: Felix Sancho

Carles Gil deixarà Granollers a finals del mes de setembre per emprendre una aventura als Estats Units. El vallesà, que ha estat entrenador durant 11 temporades a l’escola i al futbol base del FC Barcelona, porter de futbol i cap d’esports de Ràdio Granollers, des de fa 13 anys, ha decidit deixar el millor club del món i la seva tasca periodística per emprendre una aventura a l’Amèrica del Nord coordinant l’escola de porters d’Sports Soccer Academy.

Un adéu que no va passar desapercebut per l’EC Granollers, que  aquest diumenge abans que comencés el darrer partit de Lliga davant el Cerdanyola va voler fer un petit homenatge a Gil, entregant-li una samarreta amb el numero 1 i el seu nom. De fet, el vallesà va defensar durant 11 temporades la porteria de les categories inferiors del club granollerí, des del benjamí fins al juvenil: “Per mi significa molt que el Granollers m’entregués la samarreta. Jo crec que s’ajunta el fet que el meu pare tingués molta importància dins del club fa uns anys, que vaig jugar a totes les categories inferiors, i tots els anys parlant de l’EC Granollers i mirant d’ajudar-lo en la difusió a Ràdio Granollers”, va apuntar a La Jornada del Vallès.

carles gilEn els darrers anys, amb Gil al capdavant de la secció d’esports,  Ràdio Granollers ha seguit de ben a prop l’actualitat de l’EC Granollers: “Sempre és maco que la ciutat et recordi, tot i que crec que no feia falta, si han tingut un pensament per felicitar-me i desitjar-me sort l’únic que puc fer és agrair-ho”, va voler destacar el vallesà.

Home de ràdio i d’esport, Carles Gil ha viscut la seva carrera periodística durant 16 anys a Ràdio Granollers. Però la seva vitalitat i passió pel futbol, a banda d’entrenar a les categories inferiors de Can Barça, també el van portar a jugar durant 5 temporades, (2002-2007) a diversos equips de la Divisió de Plata del futbol sala estatal. El 2007 va canviar les porteries de les pistes per les dels camps de futbol i, en les darreres 9 temporades ha estat el porter de diferents equips del futbol territorial vallesà: CF La Torreta, Vilanova, amb el qual el va aconseguir dos ascensos, Lliçà d’Amunt i CE Llinars, equip amb el qual es va acomiadar del futbol amateur aquesta darrera temporada.

Avui al vespre La Jornada del Vallès publicarà una entrevista en profunditat amb Carles Gil, en la qual parlarà de l’aventura que emprendrà als Estats Units, però també de tota la seva trajectòria com a entrenador a Can Barça i de les seves etapes com a futbolista, des dels seus inicis fins a l’actualitat

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here