El Camp de Futbol de la Zona Esportiva de Llerona va ser l’escenari el passat dijous del Torneig per la Pau en el qual hi van participar 150 jugadors dels tres equips de Les Franqueses del Vallès: CE Llerona, CF Les Franqueses i Bellavista Milan.


En el marc de la setmana de les Jornades d’Esport i Cooperació ‘Goals for Africa’, organitzades per l’AE Ramassà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i el Patronat Municipal d’Esports, dijous va tenir lloc al camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona el torneig per la Pau amb la presència dels tres clubs franquesins: CE Llerona, CF Les Franqueses i Bellavista Milan.

Els membres de l’AE Ramassà que van participar a la jornada / FOTO: Patronat Municipal d’Esports

Així, durant tota la tarda, 150 jugadors i jugadores de les tres entitats franquesines barrejats i repartits en 15 equips, van jugar nombrosos partits en els quals més important no va ser el resultat sinó l’esport, la solidaritat i els valors. El fet que cada equip estigués integrat per jugadors i jugadores dels tres clubs participants va ser una experiència que tants els nens i nenes com els seus entrenadors van valorar molt positivament. “Va ser una experiència molt enriquidora pels nens que van jugar de 3 a 4 partits. Molts dels pares es van quedar a veure la jornada i hi va haver molt bon ambient”, destaca Rubén Romera, de l’AE Ramassà, a La Jornada del Vallès.

Consulta la galeria d’imatges de la jornada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here