El jugador garriguenc de horseball Gil Carbonés va ser el protagonista del segon  capítol de la segona temporada de la sèrie documental Esport Global, ideada per Oriol Sabata, també de La Garriga, que es va emetre dilluns per Esport3


MIRA AQUÍ EL DOCUMENTAL

Aquest dilluns el canal Esport3 va emetre el segon capítol de la segona temporada de la sèrie documental Esport Global, produida pel garriguenc Oriol Sabata. Precisament, en aquesta segona emissió el protagonista va ser també un garriguenc, Gil Carbonés. El documental gira al voltant del vallesà, designat millor jugador del món de horseball el 2015, tercer millor jugador del món el 2016 i millor binomi cavall-genet el 2017, després d’haver superat un càncer anys enrere. Una nova reflexió del que és l’èxit en un esport molt minoritari allunyat del focus mediàtic.

MIRA AQUÍ EL DOCUMENTAL

Enguany, unes 150 escoles aprofitaran la feina pedagògica d’Esport Global, en un programa de valors i esport que proporcionarà als més joves una altra visió de la pràctica esportiva, allunyada de la més mediàtica amb el focus posat en la importància dels valors.

HEMEROTECA

Gil Carbonés, millor jugador del món de horseball

El CEEC de Cardedeu i el garriguenc Gil Carbonés, grans protagonistes dels Premis Horseball Catalunya

Gil Carbonés fitxa pel Malla després d’haver-ho guanyat tot amb el CEEC Cardedeu

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here