L'equip Sercotel va ser el guanyador del 3x3 sènior masculí / DAVID HOMS

El torneig, en el qual hi van participar 300 jugadors i jugadores, des de categoria mini fins a veterans, va tenir un gran nivell sobretot pel que fa als equips sèniors amb jugadors de lliga EBA o LEB Or i amb molts jugadors de Copa Catalunya


Bàsquet de primer nivell a la 3a edició del torneig de 3×3 que van organitzar aquest passat cap de setmana els jugadors del primer equip del CB Granollers. Enguany ha estat l’edició més participativa amb més de 300 jugadors i jugadores dividits en 60 equips des de categoria mini fins a veterans, tant masculins com femenins: “Aquest any la novetat més important és que hem sigut acceptats com a esdeveniment oficial de la FIBA, del circuit de 3×3 de la FIBA i arrel d’això el nivell de jugadors ha pujat exponencialment”, destacava Ferran Nadal, un dels organitzadors.

En total es van disputar prop de 190 partits dividits en 5 pistes que van omplir durant tot el dia el pavelló del carrer Girona de la capital vallesana. El gran nivell d’aquesta edició es va veure al llarg de la jornada, sobretot amb les semifinals i la final de la categoria sènior, en les que hi van prendre part jugadors de Lliga EBA i també de Copa Catalunya. El guanyador del torneig sènior va ser l’equip Sercotel: “És un torneig que està molt bé, amb molt de nivell, i és que han vingut conjunts de molt talent i m’ha agradat molt”, destacava Rubén Morales, un dels membres de l’equip que juga al Martorell a Lliga Eba.

La final sènior en categoria femenina la va guanyar l’Andorra, que va derrotar a un equip format per jugadores del sènior femení del CB Granollers. Resultats a banda, el torneig de 3×3 va tornar a ser un èxit i ja en la seva tercera edició pot presumir d’haver-se consolidat dins el circuit de 3×3 d’arreu del territori català.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here