L’AE Ramassà, juntament amb l’Ajuntament de Les Franqueses, va organitzar la setmana passada unes jornades d’esport i cooperació, anomenades ‘Goals For Africa’ en les quals es van posar en comú i es van debatir idees relacionades amb l’esport i la solidaritat amb un seguit de xerrades i una taula rodona. “Ha estat magnífic, des de la qualitat dels ponents, fins els projectes que s’han explicat a la jornada. Ens encanta poder fer jornades com aquestes i és que cooperar també és compartir”, destacava Jordi Grivé, de l’AE Ramassà.

Un dels ponents més esperats, l’ambaixador de l’ONU Víctor Ochen, no hi va poder assistir ja que va haver de fer de mediador en un conflicte a Sudan del Sud. Tot i això, va poder ser present a l’acte a través d’un vídeo. Les personalitats que sí que van poder assistir a l’acte van ser Manel Vila, director general de cooperació de la Generalitat, Francesc Colomé, alcalde de Les Franqueses, entitats com Goals for Freedom, la Fundación La Liga i UNICEF, entre altres.

Unes jornades que van servir també per saber el possible destí del setè viatge solidari de l’AE Ramassà a l’Àfrica, Ghana, i en les quals, l’alcalde de Les Franqueses va apuntar que a partir de l’any que ve, la Generalitat obrirà subvencions relacionades amb la solidaritat i l’esport. Sens dubte, una bona notícia per l’AE Ramassà, el club dels valors.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here