FOTO: SERGI VARGAS

Els de Jordi López encadenen 3 partits seguits puntuant i se situen a només 3 punts del dotzè classificat. 


L’empat a 1 a casa, en la jornada 8, davant el Can Vidalet, va marcar un punt d’inflexió al FC Cardedeu. Els de Jordi López, tot i desplegar un bon joc i treballar a totes, encadenaven 5 derrotes en 6 partits que els havien portat a la cua de la classificació. Tanmateix, a partir de l’empat a casa davant el Can Vidalet i, sobretot, la meritòria victòria al camp del Manresa (1-2), la primera de la temporada a domicili, els vallesans han agafat un ‘plus’ important de confiança que es va confirmar en la darrera jornada plantant cara al Llagostera B, 4art classificat: “Crec que hem fet mèrits per guanyar i per tant hem d’estar satisfets amb el rendiment i amb el futbol que hem desplegat. Ha estat un partit molt treballat per part dels dos equips, els dos ens teniem molt estudiats i estic content perquè tot i sumar un punt ens hem demostrat que podem contra qualsevol equip de la categoria“, destacava el tècnic Jordi López.

Actualment el FC Cardedeu ocupa la 16a posició amb 9 punts, a només tres punts del Sant Juan de Montcada, 12è classificat, i el que és més important, amb la moral i la motivació del conjunt a les seves cotes més altes: “La idea és que a partir dels resultats, tots els jugadors i els tècnics tornem a confiar en el que fem. No dic que ho haguem deixat de fer però si que és cert que sumar consolida les teves idees futbolístiques. A les primeres jornades no vam tenir l’encert per fer-ho i estàvem en un punt complicat però l’equip ha aprofitat aquesta situació per créixer i treballar molt des de la idea que s’havien de millorar moltes coses. I precisament estem en aquest camí, en el de millorar i potenciar les nostres virtuts buscant la nostre pròpia personalitat“, assegurava López.

El bloc de l’equip s’havia anat construint les dues anteriors temporades, amb la 3a posició del grup 4 de Segona Catalana la temporada 2015-2016 i l’anhelat la passada campanya; una fita que ha portat al club a competir en la divisió més alta de la seva història. El FC Cardedeu s’està adaptant a la Primera Catalana, en un grup en què competeix amb fins a 5 equips que l’any passat jugaven a Tercera Divisió. “Aquesta categoria t’exigeix moltíssim. La mentalitat guanyadora dels equips, la qualitat dels futbolistes, els cossos tècnics estan molt preparats i en el joc hi ha molta més continuïtat, i molta més intensitat”, afirma el tècnic del FC Cardedeu. Queden 24 jornades, 72 punts en joc i una tasca titànica al darrere, però és que haver arribat aquí no és cap casualitat. Qualitat, treball, esforç, orgull, compromís. A aquest equip encara li queda molt per dir, i és que simplement ‘no està de pas’ a Primera Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here