El vallesà després d'acabar el seu darrer repte, l'Ironman de Vitoria, el passat mes de juliol

Els dies 15, 16 i 17 de febrer Domínguez participarà en una prova que posarà a prova els seus límits físics i mentals, i és que en aquests tres dies haurà de completar 517,5 km amb un límit màxim de 12 hores diàries


El proper 9 de febrer el vallesà Miguel Ángel Domínguez posarà rumb als Estats Units per disputar els dies 15, 16 i 17 de febrer la Ultraman Florida. El vallesà, de 48 anys i fisioterapeuta de professió, porta mesos preparant una cursa que posa a prova els límits físics i mentals de qualsevol esportista: en 3 dies i amb un límit màxim de 12 hores diàries haurà de completar 517,5 km. El primer dia consta de 10 km de natació i 150 km de bicicleta; el segon són 280 km de bicicleta i el tercer són 85 km de córrer.

“Per mi és un repte personal; el meu objectiu, que no és poc, és finalitzar cada dia dins del temps reglamentari, ja que si passes de les 12 hores estàs fora de la cursa”, assegura Domínguez a La Jornada del Vallès. El vallesà que ja havia disputat molts triatlons i dos Ironmans, el darrer el de Vitoria el passat mes de juliol, porta un any preparant-se amb un entrenador personal cada dia a les instal·lacions de l’Espai Wellness de Granollers.

Precisament, afrontarà aquest repte pocs dies després d’haver arribat de la seva onzena aventura al Dakar com a fisioterapeuta de diversos equips. “Aquest any he tingut la sort de treballar amb l’equip Honda HRC, un dels millors equips del Dakar en moto”, relata el vallesà. De fet, Domínguez, que és director de l’empresa de cremes esportives Madform, gaudeix d’una llarga trajectòria com a fisioterapeuta, que l’ha portat a treballar amb esportistes de talla mundial com Carlos Sainz, Sebastian Loeb, Stephan Peterhansel, Laia Sanz, Pedro de la Rosa i molts més.

La notícia que va fer VOTV del futur repte de Domínguez

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here