El nou club es va presentar abans d’ahir a l’Ajuntament de Les Franqueses amb la presència dels seus creadors, Josep Maria Mas, Pere Calvo i Domingo Rodriguez, i els primers esportistes amb els quals comptarà l’entitat, els sincronistes d’elit Meritxell Mas, Helena Jaumà, Pau Ribes, Cecilia Jimenez i Èlia Calvo


“Naixem per fer de les Franqueses un referent a nivell tant català com espanyol; el nostre objectiu és que els propers anys els nostres esportistes puguin formar part de les seleccions espanyoles tant formatives com absolutes”, destacava el president del CN Les Franqueses, Josep Maria Mas, durant la presentació de la nova entitat que va tenir lloc abans d’ahir a la tarda al consistori franquesí.

Tal com va apuntar Francesc Colomé, l’alcalde de Les Franqueses, la nova entitat “comença la casa per la teulada”, i és que els primers 5 esportistes que té el club són 5 sincronistes d’elit. Es tracta de Meritxell Mas, Helena Jaumà, Pau Ribes, Cecilia Jimenez i Èlia Calvo, tres d’ells internacionals i tots ells procedents del CN Granollers. “Em fa molta il·lusió perquè crec que començar un projecte nou i veure com el club va creixent poc a poc és màgic i molt poca gent ho pot viure; també quan es faci el centre de tecnificació serà molt il·lusionant poder-hi entrenar i competir”, va destacar Meritxell Mas.

Amb el Centre de Tecnificació a l’horitzó
Virtual

El nou club franquesí treballarà des d’ara i fins al setembre per donar a conèixer la natació sincronitzada entre els nens i les nenes de les escoles del municipi. En un principi el club centrarà la seva activitat en aquesta modalitat i en un futur té previst oferir també natació i waterpolo. Així, el CN Les Franqueses començarà la seva activitat el més de setembre del 2018 a les piscines de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, tot i que en un futur no gaire llunyà l’entitat passarà a entrenar-se al Centre de Tecnificació de Natació Sincronitzada que es construirà entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251) Un centre que ha rebut tot el suport del consistori franquesí: “En el termini d’un mes tindrem la parcel·la a la vostre disposició. A partir d’aquí ja podreu tirar endavant el projecte. Posarem Les franqueses al mapa”, assegurava durant la presentació l’alcalde Francesc Colomé.

Un centre de tecnificació del qual els propietaris, l’empresa Aqua Sports Associated, són els tres creadors del CN Les Franqueses: el president Josep Maria Mas, el vicepresident Domingo Rodríguez i el secretari, Pere Calvo.

La cronologia de la creació del Centre de tecnificació de natació sincronitzada del CN Granollers

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here