Els participants del club granollerí van assolir 4 ors, 4 plates i 3 bronzes en un campionat que va ser un èxit tant a nivell esportiu com organitzatiu


Èxit del Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina i femenina absolut i per categories, tant a nivell esportiu com organitzatiu, que va tenir lloc els passats dies 17 i 18 de juny al Palau d’Esports de Granollers. Una competició -amb prop de 500 participants- que va acollir i organitzar el Club Natació Granollers, amb motiu del 50è aniversari, i que a banda de rebre les felicitacions per l’organització, va fer un excel·lent paper en competició, aconseguint pujar en 11 ocasions al podi (4 ors, 4 plates i 3 bronzes).

En la modalitat de gimnàstica artística masculina va ser on es van aconseguir els quatre títols catalans. Al Nivell 4, Quim Civil es va proclamar campió de Catalunya, destacant en l’exercici de salt, on va aconseguir la millor nota de la competició; i al cavall, anelles i paral·leles, on es va classificar en segon lloc. Va compartir podi amb el seu company Aitor Rama, que es va alçar com a subcampió de Catalunya, aconseguint un primer lloc en anelles, un segon en barra i un tercer en terra.

Al Nivell 3, or català per a Max Padrola, que va fer segons llocs a terra, anelles i barra; i terceres posicions a salt i paral·leles. Al Nivell 2, Joel Fernández va pujar al primer esglaó del podi, amb la millor nota de la competició a terra, salt i barra, i un tercer lloc a paral·leles. Al mateix podi de N2, va pujar Gabriel Samper per a penjar-se el bronze d’aquest Campionat Català, on va fer una gran actuació a les anelles i paral·leles i es va classificar en primer lloc. L’equip de Nivell 2, amb Joel Fernández, Gabriel Samper, Unai Fernández, Ton Remola i Javier López, va proclamar-se campió de Catalunya. Per altra banda i en la màxima categoria en la qual el club granollerí estava representat, el Nivell 8, Eduard Méndez va aconseguir penjar-se la medalla de bronze, amb millor nota en barra i cavall, i segons llocs a terra i anelles.

Pel que fa a l’artística femenina, Marimar Pérez es va alçar com a subcampiona de Catalunya, tant en categoria absoluta (N9 i N10) com en la classificació del Nivell 10, aconseguint un primer lloc a les paral·leles i un tercer a barra (1a en N10). Per la seva banda, Lluna Casanova, que es va classificar en 7è lloc en categoria absoluta, va aconseguir el bronze al Nivell 9, amb un segon lloc a paral·leles i terceres posicions a salt i barra. A Promogym, medalla de bronze per Annabel Maymí al P4, amb un tercer lloc a barra.

Cal destacar les actuacions per aparells de Marisol Pérez, 2a (absoluta) i 1a (N10) a terra, i 2a (N10) a barra; Helena Lucas (N5), 1a en salt; Helena Ruíz (N3G), 1a en salt; Carlota Garcia (N3P), 2a en salt i paral·leles; Mariona Tornos (P4), 2a en salt; Alejandro González (N3), 1r en anelles, 2n en cavall i salt, 3r en terra; Ton Remola (N2), 3r en barra; Unai Fernández (N2), 3r en terra; David Cerdan (P4), 2n en salt; Pau Vila (P2), 3r en terra; Jan Banegas (P1), 2n en salt; Albert Boixadera (P1), 2n en salt.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here