La prova, que ha tornat a ser un èxit tant d’organització com de participació, ha recaptat 1.800€ que aniran destinats a fins solidaris


Més de 400 corredors han pres part aquesta tarda a la VIII edició de la Sant Silvestre de La Garriga organitzada pel Club d’Atletisme Les Tortugues. La prova, que com cada any ha sortit de la plaça de l’esglèsia de La Garriga, ha tingut un recorregut de 7 km pels voltants del poble i s’ha quedat a només 20 corredors de superar el rècord de participació de l’any passat. “M’agradaria destacar el bon ambient, la bona participació, el fet de veure corredors de clubs de tota la comarca i l’esperit solidari de la cursa”, ha apuntat Victòria Moreno, del club organitzador a La Jornada del Vallès.

Com ja és habitual des de fa vàries edicions, tots els participants han pres part a la prova amb el mateix número, el 2018, per donar la benviguda al nou any que és a punt d’arribar. Des del seu inici, la Sant Silvestre garriguenca va néixer amb esperit solidari i aquesta edició no ha estat menys. Els prop de 1.800€ que s’han recaptat aniran destinats per una part al banc dels aliments del municipi i, per l’altra, a l’entitat Punts d’Il·lusió, que realitza punts de llibre per obtenir fons per ajudar l’Aina, una nena del poble que pateix leucèmia.

Com en les 7 darreres edicions, la prova ha tornat a ser un èxit tant d’organització com de participació i ha tornat a complir amb escreix un dels seus grans objectius: acabar l’any fent gaudir els corredors d’una manera alegre, relaxada i practicant una afició en comú.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here