Sis entitats catalanes, dues d’andaluses i tres de portugueses van participar al torneig que va tenir lloc a la pista semicoberta de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt


El Club Hoquei Les Franqueses va organitzar el cap de setmana passat, 1, 2 i 3 de juliol, el 1r Torneig Internacional Xavi Barroso, que va comptar amb la participació de diferents equips d’11 clubs (sis de catalans, dos d’andalusos i tres de portuguesos). El campionat es va disputar a la pista semicoberta de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, que és la seu del club local.

Els primers classificats de cada categoria van ser els següents: Mollet HC, en la categoria sènior; CHP Sant Feliu, en la de veterans; i Stuart Hóquei Clube Massamá, en la de prebenjamí i en la de prebenjamí iniciació. Els jugadors i jugadores d’Escoleta només hi van participar en format d’exhibició.

Després de l’èxit d’aquest primer torneig, els organitzadors ja estan pensant en l’edició de l’any vinent, on esperen portar participants de clubs de més països i ampliar la competició a la categoria benjamí, de la qual el club franquesí muntarà un equip de cara a la temporada vinent.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here