Víctor Sáez s’incorpora a l’extrem esquerre del Fraikin BM Granollers 

0
1465
FOTO: XAVIER VEGAS - VALONMANOCONV

El jugador de 25 anys arriba procedent de l’Handbol Sant Quirze arran de la recent baixa d’Edgar Pérez. Saéz, que es va formar 10 anys al Barça, té experiència a la Lliga Asobal amb el BM Benidorm on hi va jugar dues temporades


Víctor Sáez, de 25 anys, s’incorpora a partir d’avui a la plantilla del primer equip masculí, el Fraikin BM Granollers. El jugador arriba procedent de l’Handbol Sant Quirze per completar l’extrem esquerre arran de la recent baixa d’Edgar Pérez. Sáez va començar la seva trajectòria esportiva a l’Handbol Club Manyanet, des d’on va fitxar per les categories inferiors del FC Barcelona, on va jugar 10 temporades fins al segon equip.

Amb 22 anys va fer el salt a l’Asobal amb el BM Benidorm, on va jugar 2 temporades. La temporada passada va tornar a Catalunya per jugar a Primera Nacional amb l’Handbol Sant Quirze, on va marcar 142 gols.

La seva experiència esportiva també passa per la Selecció Catalana, amb la qual ha guanyat un campionat d’Espanya, i amb la Selecció Espanyola, durant les categories juvenil i júnior, en les quals va disputar dos mundials, amb dues plates com a resultat, i dos europeus, amb una plata i un or.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here