Morales va ser elegit la passada temporada millor jugador del Vallès Oriental per tots els entrenadors i capitans dels conjunts de la comarca / FOTO: Kilian Càtedra

El de Cardedeu, que ha jugat aquesta darrera campanya al Sant Cristòbal de Tercera Divisió, és un reforç de luxe pel mig del camp del conjunt granollerí. Abans de fitxar per l’equip de Terrassa, Morales havia jugat tota la vida al FC Cardedeu. L’any passat va ser elegit el millor jugador del Vallès Oriental


L’EC Granollers ha anunciat avui el fitxatge de Víctor Morales, migcampista de 22 anys procedent del Sant Cristóbal de Tercera Divisió. Morales, natural de Cardedeu, ha estat un fix tota la campanya amb l’equip de Terrassa, disputant 28 partits i anotant 6 gols, i aportarà molta qualitat al mig del camp del conjunt granollerí.

L’estiu passat va deixar el FC Cardedeu, club amb el qual havia competit des dels 5 anys i amb el qual va ser una peça clau amb l’equip dirigit per Jordi López que va assolir l’històric ascens a Primera Catalana. Jugador amb molta projecció, gran visió de joc, toc de pilota i gran domini del joc aeri, serà el complement perfecte del capità ‘Riki’ Alcàntara al mig del camp de l’ECG. El fitxatge de Morales se suma a les renovacions ja anunciades de ‘Riki’, Guillem Pujol, Sergio Fernández, Oriol Molins i Pau Darbra.

Morales va ser elegit la passada temporada millor jugador de la comarca, amb els vots de tots els entrenadors i capitans de tots els conjunts del Vallès Oriental.

Víctor Morales, millor jugador del Vallès Oriental 2017-2018

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here