FOTO: FC CARDEDEU

corpus

El migcampista del FC Cardedeu, de 21 anys, ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de la comarca com el millor jugador del Vallès Oriental 2017-2018


Víctor Morales, del FC Cardedeu, ha estat el jugador més votat pels més de 40 entrenadors i 40 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat en l’elecció de l’11 ideal i dels millors de la temporada del futbol del Vallès Oriental. El migcampista, de només 21 anys, que ha obtingut 13 vots, ha estat l’epicentre de l’equip en les diferents variants estratègiques utilitzades pel tècnic Jordi López en les darreres tres temporades. Peça imprescindible del millor FC Cardedeu de la història, Morales ocupa habitualment la posició de mig defensiu, tot i que pot jugar en totes les posicions del mig del camp oferint un altíssim nivell. Poderós en el joc aeri, en el desplegament físic i amb arribada, ha marcat 8 gols aquest any a Primera Catalana. “És un jugador total, amb una participació determinant en la fase d’inici i progressió ofensiva, garantint equilibri defensiu en atac i amb una relació amb el gol molt important”, assegura Jordi López, l’entrenador que el va convertir en el seu 6 titular, tot i ser juvenil de tercer any, en la seva primera temporada dirigint el primer equip del FC Cardedeu. Qui millor, doncs, que el tècnic que ha dirigit Víctor Morales les darreres campanyes per definir-nos amb precisió el que ha estat nombrat millor jugador del Vallès Oriental 2017-2018:

El Víctor és l’esportista / futbolista que tot entrenador vol tenir al seu equip
Com a persona és una gran persona i per tant un gran esportista, educat, respectuós, disciplinat, ambiciós, responsable, auto exigent, competitiu, introvertit però a l’hora proper, líder, emfàtic i seré, se m’acaben els qualificatius. Estudiant exemplar, amic de tothom i fidel als valors que de ben segur a casa seva s’han encarregat de cultivar amb el dia a dia. Tot i només tenir 21 anys, té un nivell de maduresa personal i intel·lectual difícil de trobar. La seva auto gestió emocional és impressionant, mai, i l’he vist en diferents situacions de dificultat esportiva i vital, mai és superat emocionalment, sempre recondueix la seva atenció cap a allò que ell considera que l’ajudarà a reconduir qualsevol situació de dificultat.

Com a esportista/futbolista és per sobre de tot talentós, cal aclarir el que jo considero com a jugador talentós, aquell jugador que té una voluntat i capacitat il·limitada d’aprendre, aquest és el Víctor. Una autèntica esponja de coneixement i un virtuós condicional. No té límit ni per entrenar ni per competir, mai marxa de l’entrenament o de la competició havent deixat alguna cosa a fer, mai. Podrà estar més o menys encertat, com tothom, però mai està per sota del nivell d’exigència màxim. El seu nivell d’auto exigència sempre supera el que tu, com a entrenador, li puguis demanar. Professional al màxim, viu pel futbol, tot i ser una persona que no descuida cap dels seus altres àmbits com ara els amics, els estudis i la família.

Pel que es refereix a la participació del Víctor al FC Cardedeu aquestes 3 últimes temporades, val a dir que la 1a temporada arriba a l’equip com a juvenil de tercer any; la idea era que confirmés durant la pretemporada si tindria o no lloc en un equip que tot just havíem de construir, amb l’arribada al primer equip d’uns nous responsables tècnics. El Víctor des del primer dia va deixar ben clar que seria el 6 d’aquest equip. Sovint amb l’Esteve, ja aquella 1a temporada, parlàvem del temps que trigaria a marxar a un equip amb més nivell, afortunadament aquesta possibilitat no va arribar i el primer equip del FC Cardedeu ha pogut gaudir-lo i molt aquestes 3 últimes temporades. La seva demarcació habitual ha estat la de pivot defensiu. Ha estat l’epicentre de l’equip en les diferents variants estratègiques utilitzades. Jugador total, amb una partició determinant en la fase d’inici i progressió ofensiva, garantint equilibri defensiu en atac i amb una relació amb el gol molt important. Tot i haver estat “limitat” estratègicament pel seu entrenador, aquesta última temporada a 1a Catalana ha fet 8 gols. En el balanç defensiu és clau, equilibra l’equip per dins i és protagonista en totes les subfases defensives de l’equip. Garanteix la possibilitat de fer el balanç defensiu que més ens interessi en funció dels jugadors rivals i plantejament de l’equip rival, domina tots els registres defensius. Gran dominador del joc aeri tant en atac com en tasques defensives. En les diferents situacions de pilota aturada en atac o defensa ha estat fonamental per a nosaltres. Un luxe tenir-lo!

El Víctor és un “sense sostre”, només ell sap on estarà el seu sostre, el seu màxim nivell, allà on la seva ambició, voluntat i talent il·limitat el portin. Siguin quines siguin les circumstàncies ell arribarà a on vulgui arribar, en podem estar segurs.

JORDI LÓPEZ


FOTO: FÈLIX SANCHO

El segon jugador més votat pels més de 40 capitans i 40 entrenadors ha estat ‘Riki’ Alcàntara. El capità de l’EC Granollers, que ha estat el timoner del conjunt granollerí durant tota la temporada, ha rebut 10 vots. Imprescindible al mig del camp des que va tornar a l’entitat del camp del carrer Girona, fa tres temporades, acaba de renovar amb l’equip que seguirà amb el tècnic José Solivelles, revulsiu per la permanència aquesta temporada a Tercera Divisió.

FOTO: FC CARDEDEU

Per segon any consecutiu, Gerard Beltrán ha estat el tercer jugador més votat amb 9 vots. El capità del FC Cardedeu, que va quedar segon en aquest guardó en l’edició de fa dues temporades, ha anotat 16 gols en 31 partits, a Primera Catalana. Enguany, però, Beltrán comparteix la tercera posició amb Kevin Caballero, que també ha rebut 9 vots. Caballero ha estat el segon màxim golejador del grup 9 de Tercera Catalana amb 30 gols en 33 partits i un dels jugadors claus de l’ascens del seu equip, el CF Caldes, a Segona Catalana.

FOTO: TONI CANYAMERAS

Els jugadors més votats de la comarca

1. Víctor Morales ( FC Cardedeu ) 13 vots 
2. ‘Riki’ Alcántara ( EC Granollers ) 10 vots
3. Gerard Beltrán ( FC Cardedeu ) 9 vots
Kevin Caballero ( CF Caldes ) 9 vots
4. Francisco González ( CF Parets ) 7 vots
5. Rubén Casanova ( At. Lliçà D’Amunt )  5 vots


EL GUANYADOR DE LA TEMPORADA 2015-2016

EL GUANYADOR DE LA TEMPORADA 2016-2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here