El veterans del CE Llerona reten homenatge a Enric Saurí

0
5550

Els jugadors que van compartir vestidor amb Saurí al club franquesí van organitzar un homenatge en el qual hi van prendre part familiars del pilot


El camp de futbol de Llerona va ser l’escenari dimecres al vespre del 1er partit memorial-homenatge Enric Saurí. L’esdeveniment, organitzat pels veterans del CE Llerona que van coincidir al club amb el granollerí, va consistir en un partit i diversos actes per homenatjar el jove pilot que va perdre la vida dissabte en un tràgic accident al Circuit de Catalunya. Abans de començar el partit, que va enfrontar els veterans del CE Llerona i els Cuervos, un equip de futbol 7 en el qual hi juga el cosí de Saurí, es va fer un minut de silenci per recordar la figura del vallesà.

També abans de començar el partit, la dona i el fill de Saurí van fer la sacada d’honor. Un cop començat, al minut 5 i 40 segons, els jugadors del CE Llerona es van canviar la samarreta blava del club per una amb el dorsal 54, que és el que l’Enric sempre portava en les curses de motos que participava. Una samarreta que els veterans del club franquesí utilitzaran d’ara en endavant en els amistosos i en els escalfaments dels partits per recordar el que va ser el seu company d’equip durant dues campanyes.

Un cop acabat el partit, un amic íntim de Saurí va llegir un text simbòlic en nom del CE Llerona. Va ser llavors quan es va fer entrega de les samarretes utilitzades en el partit a tots els familiars i amics que van assistir a l’homenatge i el fill petit de l’Enric, el Max, va rebre una pilota firmada per tots els jugadors.

“Crec que és important recalcar que ell ens contagiava sempre alegria, simpatia, optimisme i sobretot una vitalitat i energia que de ben segur ens marcarà per sempre. De tal manera que ell voldria que visquéssim intensament tal i com ell ho feia”, destacava Ignasi Trullà dels veterans del CE Llerona. Un homenatge memorial que es repetirà cada any per aquestes dates per recordar la figura de l’Enric.

Emotiu comiat al pilot granollerí Enric Saurí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here