L’equip franquesí es va enfrontar al Bugils, equip de veterans consolidat a la capital indonesa, en un partit que va servir per fer una recollida de roba esportiva que es donarà a un orfenat de Jakarta


Els veterans del CE Llerona van organitzar dissabte un partit solidari en el qual es van enfrontar al Bugils de Jakarta, un equip consolidat a la lliga de veterans de la capital d’Indonèsia. Un matx que va tenir lloc al camp del CE llerona i en el qual el conjunt local va caure golejat per 2-7. Evidentment, però, el resultat va ser el de menys: “El que fem a part de ser un amistós i una trobada maca entre veterans que ens agrada el futbol, és també un acte solidari: fem una recollida de roba que ens ha entregat el futbol base del CE Llerona, entre altres entitats i particulars; hem recollit molta roba, que anirà a un orfenat de Jakarta. Considero que aquest tipus d’actes són molt importants”, destaca Ignasi Trullà, dels veterans del CE Llerona.

Una idea que va sorgir d’Ignasi Trullà i Joan Ricart Angulo, que viu a Indonèsia i juga amb els Bugils, després d’haver jugat al CE Llerona tota la vida: “És una trobada d’amics, diferents generacions que hem jugat al Bugils i ens trobem uns quants aquí a Barcelona per fer un amistós. Vam tenir la idea de fer-ho solidari i aviam si ho podem repetir cada any”, va apuntar Joan Ricart Angulo. Els components dels Bugils són persones que treballen a Indonèsia i l’equip està conformat per jugadors holandesos, francesos i també molts jugadors de l’estat espanyol, entre moltes altres nacionalitats.

El partit solidari va servir per recollir un bon nombre de material esportiu, samarretes, botes, bambes, entre altres, que els membres de l’equip d’Indonèsia s’emportaran cap al país asiàtic després de fer turisme per Barcelona durant uns dies. Un primer partit solidari que els organitzadors valoren molt positivament: “Estem molt contents de la celebració d’aquest primer partit solidari. Sens dubte, crearà precedent i intentarem repetir-ho,  buscant altres vessants de caràcter solidari; no sabem encara què farem però sí que tenim clar que ho tornarem a fer perquè hem vist que la gent es volca 100% amb els esdeveniments solidaris i val molt la pena”, assegura Ignasi Trullà. Un cop acabat el partit, que es va viure amb una gran esportivitat per ambdues parts, els dos equips  van anar a sopar per compartir experiències i fer un àpat de germanor.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here