El de l’Ametlla del Vallès va aconseguir la 8a posició al Campionat d’Espanya de Duatló de carretera disputat a Avilés i va obtenir, així, la plaça per disputar l’europeu a Eivissa el proper mes d’octubre


Santi Ribot, competint amb el Club Triatló Granollers, ha disputat aquest passat cap de setmana, a la localitat asturiana d’Avilés, el Campionat d’Espanya de Duatló de carretera. El de l’Ametlla del Vallès, que acudia a la cita com a subcampió de la Copa Catalana de la seva modalitat, máster-50, va acabar en una meritòria 8a posició, que li val per obtenir la classificació pel Campionat d’Europa que se celebrarà a Eivissa el proper mes d’octubre.

Ribot va competir a un alt nivell i després de situar-se en 7a posició en el primer sector de cursa a peu de 5 km, en el segment ciclista de 20 km es va posicionar tercer. Tanmateix, no va poder resistir l’atac dels seus rivals en l’últim sector de cursa a peu de 2,5 km i va acabar en 8a posició, a 1 minut del podi: “Estic molt content per haver aconseguit plaça per l’europeu, malgrat s’hagi escapat la medalla de bronze que he tingut a l’abast”, destacava el vallesà. Aquesta serà la segona participació consecutiva de Ribot en un europeu de la modalitat, després d’acabar en 19a posició en el que es va celebrar a Sòria l’any passat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here