La corredora de Sant Pere de Vilamajor, de l’equip calderí Relber Cycling, va vèncer en el Campionat d’Espanya cadet de BTT, que es va celebrar el passat cap de setmana a Ourense, defensant els colors de la Selecció Catalana


Nou èxit de Sara Méndez, una de les grans promeses del ciclisme vallesà i català. Fa dos anys va guanyar el Campionat d’Espanya de ciclisme de fons a Mèrida, l’any passat a Àvila i enguany l’ha guanyat a Ourense en la modalitat de BTT en categoria cadet. Un triplet espectacular en dues modalitats diferents que mostren la polivalència i progressió de la corredora de Sant Pere de Vilamajor.

Méndez, que competia amb la Selecció Catalana, va vèncer amb total autoritat creuant la línia de meta traient un minut i 30 segons a la segona classificada i prop de 2 minuts a la tercera. “Era un circuit molt tècnic però molt revirat i trencacames i sumat a la calor que feia va fer que el tema físic jugués un paper molt important per assolir el triomf. És una gran alegria i una recompensa a tot l’esforç i el treball d’aquesta temporada”, destaca la corredora vallesana. A banda de la victòria a títol personal, Méndez també va assolir la medalla de plata per equips.


Les cròniques de les dues darreres victòries de la corredora vallesana al Campionat d’Espanya:

Sara Méndez es torna a proclamar campiona d’Espanya en ciclisme de fons

Sara Méndez, campiona d’Espanya amb la Selecció Catalana

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here