El veterà triatleta de l’Ametlla del Vallès i membre del Club Triatló Granollers, es va tornar a classificar entre els 20 millors en el europeu màsters-50 celebrat a Sòria


Santi Ribot va tornar a quedar entre els 20 millors duatletes europeus en el Campionat d’Europa de Duatló de carretera que es va celebrar a Sòria i que va reunir a 35 participants. Ribot, de l’Ametlla del Vallès, va obtenir la 19a posició, amb un temps de 1 hora, 16 minuts i 14 segons, en una prova dominada per l’actual campió del món, el britànic Wayne Aylesbutry, que va aconseguir també el títol europeu. “Estic molt satisfet de com he pogut competir i el resultat obtingut, ja que m’he pogut mantenir entre els 20 millors d’Europa. Les 10 primeres posicions són intocables ja que hi ha un gran nivell per part dels participants”, va apuntar Ribot.

La prova va constar de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme en ruta i finalment 2,5 km de cursa a peu. Ribot va destacar en el sector ciclista en el qual va assolir el 11è millor temps de la categoria, fet que li va permetre escalar fins a la 17a posició abans d’encarar l’últim sector de cursa a peu. En aquest darrer tram va cedir dues posicions però es va poder mantenir en el top20 com en les darreres participacions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here