El sud-africà Stephen Mokoka i l’etíop Ebebe Negewo Defega són els principals candidats a superar el rècord de 59:26 registrat l’any 2008 per Sammy Wanjiru.


La Mitja Marató de Granollers, les Franqueses i la Garriga arriba aquest diumenge 2 de febrer a la seva 34a edició i ho fa retornant a la seva data habitual, el primer cap de setmana de febrer. Uns 8.000 atletes participaran en aquesta cursa amb un recorregut de 21.097 metres. L’Associació Esportiva La Mitja organitza un any més aquesta cursa que és l’esdeveniment que aplega més esportistes a la comarca al llarg de l’any.

Rebaixar la marca de 59:26 de Sammy Wanjiru. Aquest és el gran objectiu dels atletes de renom internacional que diumenge participaran a la prova granollerina. El sud-africà Stephen Mokoka i l’etíop Ebebe Negewo Defega són els principals candidats a superar el rècord registrat l’any 2008. En categoria femenina, la ucraïnesa Darya Myhhailova és la millor posicionada per abaixar el rècord històric de l’etíop Gete Wami l’any 2006, quan va guanyar amb una marca d’1 h 10 min i 24 s.

Si no podeu anar a algun dels recorreguts per animar als corredors, teniu la possibilitat de veure la Mitja amb la retransmissió que faran VOTV i La Xarxa de Comunicació Local a partir de les 10h del matí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here