Una vintena d’esmenes a la reforma estatutària del CN Granollers

0
1067
FOTO: CN GRANOLLERS

El club granollerí estudia les propostes rebudes en el procés participatiu obert al soci, per tal de presentar-les al Consell Avaluador que es reunirà aquest dijous 27 de setembre


Room EscapeDel 14 al 21 de setembre, el Club Natació Granollers ha rebut una vintena de propostes per a la reforma estatutària. Aquesta ha estat la resposta del procés participatiu que va obrir  el club, del 14 al 21 de setembre, fent una crida a tots els socis i sòcies de ple dret perquè fessin arribar les seves esmenes a la reforma dels estatuts. Un torn obert a propostes, al qual el club granollerí “agraeix l’interés i compromís del soci en aquest procés”.

Aquestes propostes rebudes estan essent estudiades per l’assessoria jurídica de l’entitat per tal de valorar la viabilitat legal de cada una d’elles, abans de ser presentades al Consell Avaluador, que es reunirà aquest dijous 27 de setembre. Un Consell que està constituït específicament per donar resposta a les esmenes presentades i definir l’esborrany dels nous estatuts.

El Consell Avaluador està integrat per:

2 Membres de Junta Directiva
Soci/a més antic
Soci/a més antic major de 18 anys i menor de 20 anys
Soci/a més antic major de 21 anys i menor de 30 anys
Soci/a més antic major de 31 anys i menor de 40 anys
Soci/a més antic major de 41 anys i menor de 50 anys
Soci/a més antic major de 51 anys i menor de 60 anys
Assessora Jurídica del Club
Direcció General del CNG
Comunicació del CNG

L’esborrany dels estatuts, que serà igualment estudiat jurídicament per l’assessoria legal del club, haurà de ser aprovat pel Consell Avaluador el 4 d’octubre, que passarà a exposició pública l’endemà. Aquesta proposta d’Estatuts definitiva serà presentada per la seva aprovació en Assemblea General Extraordinària del 25 d’octubre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here