L’Ajuntament de Les Franqueses ha adquirit un total de 24.591 metres quadrats de terreny al voltant de la parròquia de Santa Maria de Llerona mitjançant un acord de permuta amb la família Rovira de Villar. Un conveni que permetrà realitzar la tercera fase de la remodelació de la Zona Esportiva de Llerona, en la qual es preveu que s’hi faci una àmplia zona de pàrquing, un camp de futbol 7 i el centre social del CE Llerona


Aquest dimecres al migdia l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i la família Rovira de Villar han signat un acord de permuta de més de 24.000 metres quadrats al voltant de la parròquia de Santa Maria de Llerona. Una adquisició per part de l’Ajuntament franquesí que li permetrà realitzar la tercera fase de la remodelació de la Zona Esportiva de Llerona

Cal recordar que el desembre de l’any passat, el consistori franquesí i el Bisbat de Terrassa van signar una cessió per 25 anys dels terrenys on hi ha la Zona Esportiva municipal, el Casal Cultural i una part del camp de futbol. Va ser aquesta cessió la que va permetre construir la primera fase de la remodelació de la Zona Esportiva, ja construida i inaugurada el passat mes d’octubre. Una primera fase en la qual es van renovar els equipaments esportius i espais ja existents entre el camp de futbol i el camí de Marata a Llerona, transformant una de les pistes de tennis en una pista de pàdel.

La segona fase, ja licitada, se centrararà en el Centre Cultural. Tindrà un cost aproximat de 400.000 euros i suposarà la remodelació integral de l’actual teatre, transformant-lo en una sala polivalent, i els possibles usos de la primera planta del casal, actualment sense servei. Finalment, la tercera fase consistirà en la construcció d’una àmplia zona d’estacionament, un camp de futbol 7 i la seu social del CE Llerona.

A canvi dels terrenys de Llerona, la família Rovira de Villar passarà a ser propietària de dos parcel·les al carrer d’Anna Maria Mogas i al polígon del Ramassar. Aquests terrenys, actualment qualificats com a equipaments, estan pendents de la modificació del Pla General per a passar a ser terreny industrial.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here