Buforn està realitzant una gran campanya amb el KH7 BM Granollers / XAVIER SOLANAS

Paulina P. Buforn ha estat convocada per l’entrenadora Susana Pareja per completar la llista de la segona selecció espanyola


La jugadora del KH7 BM Granollers, Paulina P. Buforn, ha estat convocada per la seleccionadora del combinat estatal B per participar a la propera concentració de la selecció que tindrà lloc a partir del proper diumenge 12 a Guadalajara. La Selecció B entrenarà matí i tarda i jugarà un amistós contra la Selecció A, amb la presència de la també jugadora del conjunt granollerí, Kaba Gassama, amb el combinat entrenat per Carlos Viver.

“Aquesta convocatòria és primer, una agradable sorpresa i segon, un repte. És un bonic indicador que aquest és el camí correcte i que realment el treball té els seus fruits, com estem veient amb l’equip i la bona dinàmica que portem”, ha apuntat Buforn a La Jornada del Vallès. La lateral dret de 20 anys va arribar aquest passat estiu al KH7 BM Granollers procedent del Puig d’en Valls i està realitzant una temporada magnífica. De fet, és una jugadora fixe a l’equip de José Luis Villanueva, del qual n’és la segona màxima golejadora amb una mitjana de 4,33 gols per partit.

“Aquest any sembla estar ple d’alegries; va començar amb el meu debut amb el Granollers a la Divisió d’Honor, la convocatòria de les meves companyes amb diferents combinats nacionals i ara la meva”, apunta la eivissenca, que destaca l’aprenentatge i la qualitat del dia a dia amb l’equip granollerí. Buforn ha entrat a la convocatòria per la baixa d’Irene Espinola, que ha estat convocada per Carlos Viver amb l’equip absolut femení per cobrir la baixa d’Anna Manaut.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here