Una història d’amistat sorgida de la Granollers Cup

0
7070

El Sead Sirco és un jugador bosnià de 17 anys, que fa 7 temporades que disputa la Granollers Cup. Les edicions del 2010 i del 2011 les va jugar amb el seu equip de Bòsnia, el Visoko, unes edicions en les quals va fer amistat, entre altres, amb l’Eduard Rosario, jugador de l’AE Handbol Les Franqueses. Fruit de l’amistat que va unir els dos joves, el jugador bosnià disputa enguany la seva cinquena edició del torneig amb el conjunt de les Franqueses del Vallès. Una història que demostra els vincles que tenen lloc els dies de la competició


La Granollers Cup és molt més que un simple torneig internacional d’handbol. La convivència durant 4 dies entre jugadors i equips de tants països diferents ocasiona que es produeixin històries increïbles. Una d’elles és la del Sead Sirco, un jugador bosnià que va participar en les edicions del 2010 i el 2011 amb el seu equip, el Visoko, el conjunt d’una ciutat del costat de Sarajevo. En aquelles dues edicions de la Cup, Sirco va fer amistat amb diferents jugadors de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses.

La relació va anar més enllà del torneig granollerí i entre altres, Sirco va seguir parlant amb l’Eduard Rosario, un dels jugadors amb qui havia fet una bona amistat. En una d’aquelles converses, Sirco, que havia quedat enamorat de la Granollers Cup, va explicar al seu amic que el seu equip no podria participar a l’edició del 2012. Va ser llavors, quan l’Eduard, fill del president del l’AE Handbol Les Franqueses, Rafael Rosario, va explicar al seu pare la situació. “Li vam proposar si volia venir a participar a la Granollers Cup amb el nostre equip i no va dubtar ni un moment”, va apuntar el president de l’entitat franquesina.

D’això ja fa 5 anys i enguany Sirco disputa la seva cinquena Granollers Cup amb els jugadors de l’AE Handbol Les Franqueses: “Tot i que només es veuen durant una setmana a l’any, els seus companys li tenen molt afecte, és un més de l’equip, és molt bon jugador i s’adapta molt bé amb els seus companys”, destacava Rosario. Des del primer any que Sirco va venir a participar a la Granollers Cup, amb l’equip franquesí, s’ha instalat a casa dels Rosario que l’acullen amb total hospitalitat: “Sempre ens diu que té dues famílies, la de Bòsnia i la de Les Franqueses”, afirmava Rosario.

Així, Sead Sirco disputa enguany la seva setena edició de la Cup, una competició que li encanta: “La Granollers Cup és la millor, som molts jugadors que la gaudim i ens ho passem molt bé, és la millor Copa del Món”, destacava Sirco. “Sempre m’han tractat molt bé, m’agrada passar el temps aquí, a part de jugar-se un bon handbol m’encanta estar aquí a Granollers”, apuntava el jove bosnià, que somia en poder venir a viure i a estudiar aquí Catalunya i “jugar amb l’AE Handbol Les Franqueses tota la temporada”.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here