El club franquesí compta enguany amb 325 jugadors repartits en 24 equips, des de l’escoleta fins al primer equip. Precisament, el conjunt entrenat per Jordi Jornet i Manolo Parralo ha golejat el Can Rull (4-1) en el partit celebrat després de la presentació


Els membres del primer equip han portat una senyera durant la presentació

Aquesta tarda ha tingut lloc, en un Municipal de Corró d’Avall ple fins a la bandera, la presentació de tots els equips del Club de Futbol Les Franqueses. Enguany l’entitat compta amb 24 equips que conformen un total de 325 jugadors.  “Destacaria la bona feina que es fa als equips de base i aquesta temporada concretament els equips juvenils, tant l’A com el B, que feia anys que no eren tan competitius”, ha assegurat el president de l’entitat, Enric Birosta.

El club franquesí compta amb dos equips d’escoleta, tres prebenjamins, quatre benjamins, sis alevins, tres infantils, tres cadets, dos juvenils i el primer equip. 24 equips que conformen la família 2017-2018 del CF Les Franqueses, que es marca el repte en un futur d’incorporar també equips femenins.

Un cop acabada la presentació, el primer equip ha posat el colofó a la presentació golejant per 4-1 al Can Rull. Els de Jordi Jornet i Manolo Parralo s’han retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives amb gols de Daniel Martínez (22′ i 43′) i Julian Carlos Adarve (53′ i 72′). Amb aquest triomf recuperen la quarta posició de la taula a l’espera dels partits de demà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here