Un treballador extern del CN Granollers dona positiu en Coronavirus

0
596

Un socorrista de cap de setmana, que forma part d’una de les empreses que col·labora amb el CNG ha donat positiu en Coronavirus. Una situació que ha fet activar tots els protocols corresponents al club granollerí que ho ha posat en coneixement a les autoritats pertinents, així com a l’Ajuntament de Granollers i al Departament de Salut, que han confirmat una correcta actuació i implantació dels protocols. Des del club volen traslladar la màxima tranquil·litat al respecte, reiterant el seu compromís per establir un espai segur on poder realitzar esport i salut amb garanties.


El Club Natació Granollers està seguint tots els protocols sanitaris establerts per les autoritats pertinents per tal de poder assegurar un entorn saludable i el més segur possible en la pràctica de l’activitat física i esportiva dins de les seves instal·lacions.

En aquest sentit, una de les empreses que col·labora amb el club ha comunicat a l’entitat el positiu d’un dels seus treballadors, concretament un socorrista de cap de setmana. Una situació que ha fet activar tots els protocols corresponents al club granollerí que ho ha posat en coneixement a les autoritats pertinents, així com a l’Ajuntament de Granollers i al Departament de Salut, que han confirmat una correcta actuació i implantació dels protocols.

Des del club asseguren que la situació està controlada i volen traslladar la màxima tranquil·litat al respecte, reiterant el seu compromís per establir un espai segur on poder realitzar esport i salut amb garanties.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here