Àlex Castillo, jugador de l’Associació Esportiva l’Ametlla, va marcar 7 dianes en la golejada del seu equip davant el Montgat B


Abans d’aquesta jornada era, amb diferència, el màxim anotador de la comarca havent anotat 27 gols en 15 partits, però aquesta jornada s’ha superat anotant ni més ni menys que 7 gols en un sol matx. Parlem d’Àlex Castillo, jugador de l’AE Ametlla, que els va anotar ahir en la golejada del seu equip davant el Montgat B (10-2), corresponent a la 17a jornada del grup 5 de Quarta Catalana. Sumant les dianes d’ahir, Castillo porta 34 gols en 16 partits amb una espectacular mitjana de 2 gols per partit.

L’AE Ametlla, directe a recuperar la categoria

L’equip dirigit per Roberto Carlos Coterón va baixar de 3a Catalana la temporada passada i enguany s’ha marcat l’objectiu de recuperar la categoria. Un repte que els de l’Ametlla del Vallès tenen moltes opcions d’aconseguir tenint en compte la gran temporada que estan completant. Després de 17 partits disputats, 2 ja de la segona volta, els de Coterón són segons a només tres punts del CF Martorelles -únic equip invicte del Vallès Oriental- amb unes estadístiques espectaculars: 14 victòries en 17 partits, 77 gols a favor i 22 en contra. La propera jornada l’equip de l’Ametlla rebrà el CF Montornès, equip que ha tornat a competir aquesta temporada que van golejar per un contundent 0-6 a la primera volta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here