El camp de futbol de Sant Julià de Vilatorta durant el partit entre l'equip local i l'Olímpic La Garriga FOTO: Olímpic La Garriga

El porter del CF Olímpic, Toni Amador, va haver de sentir insults gravíssims durant els 90 minuts que va durar el partit del seu equip a Sant Julià de Vilatorta


“El que he viscut avui com a porter d’un equip de futbol al camp del Sant Julià de Vilatorta ha sigut el més lamentable, desagradable i fastigós que m’ha passat mai. Li poden preguntar o demanar informe a l’àrbitre, que segons ell, ho reflectiria tot a l’acta del partit. Actituds de personatges com aquests, que només van a emborratxar-se, desfogar-se i fumar-se 4 porros, embruten un partit, on futbolísticament ha sigut del tot net, i un esport on tots anem a competir i a passar-ho bé. Només espero que actuïn d’ofici, i prenguin les mesures oportunes per què no torni a passar”. Aquest és el missatge que el porter del CF Olímpic, del grup 5 de Tercera Catalana, Toni Amador, va enviar a la Federació Catalana de Futbol per twitter, després d’haver patit insults continuats en el partit que va enfrontar el seu equip al Sant Julià de Vilatorta, un camp on històricament el públic és més aviat poc respectuós amb el rival.

“Es van posar uns 20 o 30 individus darrere la porteria i des del minut 1 van començar a dir-me absolutament de tot… Però no qualsevol insult dels que, per desgràcia, ja estem acostumats… Sinó més enllà, recordant-se de la meva dona, mare, filla, etc…”, relata Amador a La Jornada del Vallès.

Aquest grup de persones, des de l’inici del matx, va començar a cantar “Puta Garriga” i cada cop que Amador treia de porteria se sentia un sonor “Eeeee… cabrón!”. De fet, es van preocupar més d’insultar l’equip rival que animar el seu propi equip, tenint com a punt de mira continu al porter de l’Olímpic. Tot i que els locals ja guanyaven per golejada, havien marcat el 4-0 al 56′, al minut 72 l’àrbitre va haver d’aturar el partit “com diu el protocol de 0 insults a la grada perquè aquell sector vigilés amb el vocabulari”, indica l’acte. Un fet que, sens dubte, embruta la imatge del futbol i del seu propi equip. El col·legiat del matx va fer les següents observacions a l’acte de l’enfrontament:

L’Olímpic La Garriga estudia denunciar els fets a la Federació Catalana de Futbol. En clau estrictament esportiva, els de Toni Cruz van caure per un contundent 4-0 al camp de l’equip d’Osona i es mantenen en 7a posició, amb 40 punts, a 13 de la plaça de promoció d’ascens que ocupa el Voltregà, i a 20 del líder, el CF Torelló.

1 comentari

  1. Es una vergonya que aquesta gent pugui desfogar-se lliurement menyspreant i insultant gratuïtament sense que hi hagi cap conseqüència. Contra les agresiones físiques si que hi ha sancions (massa lleus, penso) però contra els insults no es fa res. Ja no dic contra els pobres àrbitres que pateixen aquests insults, i més cada cap de setmana sense que ningú faci assolutament res. Espero que La Garriga C.F. ho denuncii. De fet, crec que tots, àrbitres i equips, ho haurien de denunciar sempre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here