Héctor Morales es va proclamar subcampió d’Espanya als 400 estils i va aconseguir el bronze als 100 braça. Per la seva banda, Lluís Escrits va pujar al tercer esglaó del podi als 1.500 lliures


El Club Natació Granollers ha aconseguit pujar fins a tres ocasions al podi del Campionat d’Espanya Infantil de Natació que va tenir lloc del 27 al 30 de juliol a Màlaga. Héctor Morales, amb una plata i un bronze, i Lluís Escrits, amb un bronze, van ser els nedadors més destacats de la comitiva granollerina.

Héctor Morales es va proclamar subcampió d’Espanya als 400 estils i va aconseguir el bronze als 100 braça. A més a més, es va classificar en un meritori 5è lloc tant a les proves de 200 estils com a la de 100 papallona. Per la seva banda, Lluís Escrits va pujar al tercer esglaó del podi als 1.500 lliures.

Representant el club granollerí, també hi van participar Asier de la Maza i Laia Vera, que amb la seves actuacions també van contribuir a què en la general, el CN Granollers es classifiqués al 19è lloc de la categoria masculina (amb una participació de 129 clubs) i a la 58a posició en categoria femenina  (116 clubs).

Sergio Torres s’imposa a la 19a Travessia d’Amposta Nedant l’Ebre

El nedador del Club Natació Granollers, Sergio Torres, ha guanyat la 19a edició de la Travessia d’Amposta Nedant l’Ebre, que va tenir lloc el 30 de juliol. Amb un temps de 23:49 va ser el més ràpid en completar el recorregut de 2.000 metres.

Pràcticament un minut després va arribar el segon classificat, Aitor Lagos (CN Hospitalet) amb un temps de 24:45. El podi absolut el va completar Jordi Corominas (CN Farnés), que va pujar el tercer esglaó del calaix.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here