Les tres medalles de plata van venir de l’actuació realitzada amb l’equip, el combo, i el duet que van interpretar Mireia Hernández i Clara Arboix, proclamant-se triples subcampiones d’Espanya. El solo d’Hernández, a més a més, va obtenir la medalla de bronze


Molt bon paper de les júniors del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya, que va tenir lloc del 16 al 18 de març a Valladolid. Les nedadores d’artística del club granollerí van tornar a casa amb tres subtítols estatals i una medalla de bronze, aconseguint pujar al podi en totes les modalitats disputades. Les tres medalles de plata van venir de l’actuació realitzada amb l’equip, el combo, i el duet que van interpretar Mireia Hernández i Clara Arboix, proclamant-se triples subcampiones d’Espanya. El solo d’Hernández, a més a més, va obtenir la medalla de bronze.

La Sincro Fest, una jornada lúdica per a promocionar la natació artística

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport de la natació artística, el Club Natació Granollers celebra la seva primera Sincro Fest. Una jornada lúdica oberta a nenes i nens nascuts els anys 2011 i 2012, que tindrà lloc el proper dissabte 24 de març, de 9:00h a 11:30h, a la piscina del club de la capital vallesana.

Durant la jornada -dirigida per les entrenadores del Club amb la presència de les nedadores júnior-, els participants descobriran la natació artística, un esport aquàtic molt complert que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. Es tracta d’un esport individual i col·lectiu apte per a nens i nenes, que proposa ballar dins l’aigua al ritme de la música, i  que, com d’altres esports, és transmissor de valors, entre els quals en destaca l’esforç, el sacrifici, el treball en equip, la responsabilitat o la companyonia. La Sincro Fest, endemés, pretén que els nens i nenes gaudeixin practicant d’un nou esport, dels jocs aquàtics que estan programats, a més a més de fer nous amics i amigues…

Per a participar a la Sincro Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web del Club (www.cngranollers.org/cngsincrofest). El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, es realitzarà a la sala polivalent la presentació de la jornada a les famílies i, en acabar, es podrà seguir la Sincro Fest des de les grades de la piscina on es desenvoluparà l’activitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here