Martí Gascón i Pol Vallhonesta, de la Roca del Vallès, i Manel Cirac, de Granollers, han estat seleccionats en la primera convocatòria del seleccionador estatal Jaime Osborne que tindrà lloc del 12 al 16 d’abril a Azuqueca de Henares


Martí Gascón i Pol Vallhonesta, de la Roca del Vallès i de l’equip BHC Plan B, i Manel Cirac, de Granollers, i de l’equip AHRS La Roca, són els tres vallesans que el seleccionador d’handbol platja, Jaime Osborne, ha convocat per la primera concentració de l’any que tindrà lloc a Azuqueca de Henares del 12 al 16 d’abril.

Gascón, actualment jugador del BM La Roca i Pol Vallhonesta, format també al club roquerol i actualment jugador del Mataró, debutaran amb el combinat estatal absolut. Gascón va jugar amb la selecció juvenil fa 2 anys i va ser elegit MVP europeu, mentre que Vallhonesta s’estrena per complet en una convocatòria amb un combinat estatal. Per la seva part, el veterà Manel Cirac ja ha jugat vàries vegades amb l’absoluta d’handbol platja, la darrera, el mundial de l’any passat a Hongria. Un dels altres convocats és Carles Asensio, de Sant Quirze del Vallès, jugador del filial del BM Granollers en pista i de l’equip BMP Sevilla en handbol platja.

Serà el primer contacte entre entrenador i jugadors de cara a preparar el pròxim campionat d’Europa que tindrà lloc a Zagreb del 20 al 25 de juny. Es dóna la circumstància que el seleccionador estatal és a la vegada entrenador del BMP Azuqueca, equip amb tres dels quinze seleccionats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here