Berta Busquets, Laura Vicente i Laura Puigdueta, jugadores del Club Hoquei Palau, guanyen el Campionat Mundial disputat a Xile amb la Selecció Espanyola


La selecció espanyola femenina d’hoquei patins amb tres jugadores vallesanes a les seves files, Berta Busquets, Laura Vicente i Laura Puigdueta, va guanyar aquest cap de setmana la Copa del Món a Xile, al vèncer a la final a Portugal amb un gol d’or de Maria Díez (3-2). El combinat, entrenat per Alejandro Domínguez, ha realitzat un campionat per emmarcar i ha aixecat el cinquè títol mundial de la seva història.
La selecció espanyola va realitzar un gran primer temps que va culminar amb un gol de l’osonenca Anna Casaramona, a cinc minuts del final. A la represa, seria la vallesana Laura Puigdueta, amb un gol des de dins de l’àrea, que posaria el 2-0 a l’electrònic. Tanmateix, Portugal va aconseguir empatar i enviar la final a la pròrroga, en la qual un gol d’or de Maria Díez va donar la Copa del Món a la selecció espanyola 8 anys després del darrer.
La jugadora calderina Laura Puigdueta ha estat una peça clau pel combinat estatal anotant un total de 6 dianes en el torneig, un d’ells l’esmentat a la gran final, però també va ser decisiva a les semifinals fent l’assistència perquè Lee anotés un gol que els hi va donar la classificació per la final. Puigdueta, juntament amb Laura Vicente i Berta Busquets, les tres jugadores del Club Hoquei Palau, van guanyar la Lliga la temporada passada amb l’equip de L’OK Lliga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here