Júlia Pujadas i Carla Seco amb dos membres més del CNG en el Campionat d'Espanya disputat fa dos anys a Pontevedra

Júlia Pujadas, Carla Seco i Marcos Gil formaran part de l’equip júnior de la Selecció Catalana que participarà al campionat estatal els dies 11, 12 i 13 de febrer a Castelló


La Federació Catalana de Natació ha convocat tres nedadors del Club Natació Granollers per a formar part de la selecció catalana júnior que participarà al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de febrer a Castelló. Els nedadors que representaran Catalunya són: Júlia Pujadas, Carla Seco i Marcos Gil.

Pujadas i Gil, convocats amb ESP2020

Els nedadors júniors Júlia Pujadas i Marcos Gil són dos dels 29 nedadors convocats per la Real Federación Española de Natación per a participar a la Concentració General ESP2020, que se celebrarà del 22 de gener al 10 de febrer al CAR de Sierra Nevada (Granada). ESP2020 es tracta d’un programa que pretén detectar, fer el seguiment i recolzar a nedadors joves amb talent, amb la voluntat de tutelar la seva formació i preparar-los amb total garantia per als Jocs Olímpics de Tokio 2020.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here